Ryhmille

Haluatko järjestää rennon tapahtuman, syntymäpäivät, makoisan kokouksen tai vaikka ikimuistoisen asiakastilaisuuden? Makasiini on vuokrattavissa erilaisiin tilaisuuksiin. Järjestämme myös räätälöidyt tapahtumat toiveesi mukaan – ota yhteyttä! Meille mahtuu jopa 30 henkilöä.

Makasiini: Asiakaspaikkoja 30 kpl.


 

Esimerkkejä valmiista paketeistamme ryhmille:


 

Maistatus–paketti

Pakettiin kuuluu leppoisa ja leikkimielinen maistelutuokio, jossa maistelun kohteena voivat olla suklaat tai herkulliset fudgemme.

Maistelun jälkeen nautitaan pizzat ja jälkiruokakahvit palanpainikkeineen.

Osallistujamäärä max. 8 henk.


 

Värkkäys-paketti

Löydä pieni askartelija itsestäsi! Pakettiin sisältyy ohjattu kädentaito-tuokio, jossa valmistetaan omin käsin koriste, esim. kranssi, rautalankatyö tai muu sesonkiin sopiva pieni askarrus. Sisältö sovitaan aina tilaajan kanssa erikseen ja toiveita voi esittää. Tarvikkeet sisältyvät paketin hintaan. Osallistuminen ei vaadi mitään erityisiä taitoja.

Työskentelyn jälkeen nautitaan pizzat ja jälkiruokakahvit palanpainikkeineen.

Osallistujamäärä max. 10 henk.


 

Voimavara–paketti työyhteisöjen tyky- ja teemapäiviin

Voimavara-pakettiin kuuluu työnohjaaja, terapeutti Päivi Niemen vetämä osio omien ja yhteisten voimavarojen löytämisestä ja positiivisuuden voimasta. Teema ja painotus valitaan aina ohjaajan kanssa tapauskohtaisesti.

Lopuksi nautitaan pizzat ja jälkiruokakahvit palanpainikkeineen.

Varaa oma pakettisi Makasiinista numerosta 03 373 8260 tai ota yhteyttä sähköpostitse: info@makujenmakasiini.fi.

 

Kysy lisätietoja!

Tarvittaessa räätälöimme paketin juuri sinun toiveidesi mukaan. Ota yhteyttä niin suunnitellan yhdessä ikimuistoinen tapahtuma!